LED Lampen koop je bij LEDITLIGHT

LED lampen van LEDITLIGHT

WAKAWAKAPower GEEL

Meer afbeeldingen

  • WAKAWAKAPOWER handig bij de Efteling
  • WAKAWAKAPOWER op Indiansummer fesitval
  • WAKAWAKAPOWER op Indiansummer fesitval
  • WAKAWAKAPOWER op Indiansummer fesitval lichtshow
  • WAKAWAKAPOWER op Indiansummer fesitval

Normale prijs: € 69,00

Aanbiedingsprijs: € 65,00

(inclusief 21% BTW)

Kwantum Korting
Aantal Stukprijs Uw korting
5+€ 63,00 4%
24+€ 62,00 5%
Dimbaar: Ja
Vermogen: 0,5 Watt
Vergelijkbaar met: 5 Watt halogeen
Levensduur: 10 jaar
Stralingshoek: 110 graden
Lichtkleur: Daglicht-wit
   
Lengte: 12,1 CM
Breedte: 7,8 CM
Hoogte: 1,7 CM

De WAKAWAKApower is een super efficiënte LED lamp op zonne-energie met POWERBANK en oplaadfuctie voor smartphones en USB devices Dit is de solar gadget waar velen op gewacht hebben, de super succesvolle WakaWaka Light wordt nu gecombineerd met een USB oplaadfunctie voor smartphones en tablets.


Praktisch alle modellen mobiele telefoons kunnen volledig worden opgeladen. Dankzij de zonneceltechnologie van het Nederlandse bedrijf Intivation is de WakaWaka Power de meest efficiënte telefoonoplader en LED lamp op zonne-energie ter wereld. Bovendien is de hij tot wel 200% efficiënter dan de concurrenten, vooral in ´Nederlandse´ weersomstandigheden. Zelfs op een regenachtige dag laadt de accu zich eenvoudig op! Met volle zon is in 10 uur vol. En als hij niet vol is kun je hem via micro-USB ingang opladen.


Doordat je hem op een fles kan zetten heb je een standard en hij heeft een kliksysteem waarmee je hem in vele hoeken kunt zetten / hangen. Aan een keykoord nog meer mogelijkhden. Ideaal als leeslamp, kluslamp, camperen, noodverlichting etc. 


U kunt bij ons de WAKAWAKAPower bestellen voor € 69,- per stuk, inclusief een donatie dat 2 off-grid mensen in Afrika een WAKA kunnen kopen met $ 5 korting. Tevens krijgt een kind een educatie pakket over duurzaamheid en wordt climatehero.


Kerosinelampen veroorzaken jaarlijks: - 6 miljoen gewonden - inhaleren van 2 pakjes sigaretten/dag - 20 % van inkomen kwijt aan kerosine - 256 miljoen ton CO2 uitstoot, dit is 50% v/d CO2 uitstoot voor verlichting wereldwijd - fossiel, niet duurzaam oliegebruik - slecht studie licht = slechte educatie. Door solarledlampen gaat die aantoonbaar omhoog.


Specifications: 121 x 17 x 78 mm ,. 200 grams 500 mAh micro USB in & 1A USB out LED : 0.5W A-brand, 120 lumen/Watt Indicators : 4 battery indicator LED’s 1 solar charge LED 1 USB charge indicator LED Battery : 2200 mAh LiPo Solar cell : 22% efficiency Sunpower cell Power management : patented Intivation SNBST3 chip Housing : recyclable ABS, ruggedized, Quality : UNFCCC compliant, CE Warranty : 1 year 8h sun charging = 20h 100% 40h 50% 80h 25% , SOS function


Let’s Light Up Haiti Off-Grid Solutions, het Nederlands bedrijf achter de WakaWaka maakt de beste solar lampen ter wereld niet zomaar. Onze missie is om de 1,5 miljard mensen - een kwart van de wereldbevolking - die niet zijn aangesloten op het elektriciteitsnet van veilig licht te voorzien. Voor elke WakaWaka Power die er via de crowdfunding aktie is verkocht zijn er twee weggeven aan een Haïtiaans gezin (gemiddeld vijf mensen) zonder stroom. Drie jaar na de aardbeving leven daar nog altijd zo´n 370.000 mensen in tentenkampen. Om niet de helft van hun leven in het donker te zitten zijn ze afhankelijk van giftige, dure en super gevaarlijke kerosine lampen. Vrouwen en kinderen inhaleren dagelijks het equivalent van twee pakjes sigaretten aan de smerige rook die hier van afkomt. Ook lopen duizenden Haïtianen per jaar zo verschrikkelijke brandwonden op. Samen met het UNHCR, Donna Karan, het CGI en jouw hulp gaan wij daar wat aan veranderen. Gebleken is dat wanneer kerosine lampen door off-grid zonne-verlichting wordt vervangen, de schoolcijfers van de kinderen drastisch verbeteren en ook de inkomsten van de ouders toenemen. Bovendien zijn de brandwonden verleden tijd en kan er binnenshuis weer schone lucht worden ingeademd.


Voor grotere aantallen , bv voor relatiegeschenken of kerstpakketen mail ons.


Meer info over de WAKAWAKAPower kunt u vinden op www.ledsdoitnow.nl


Hier een demo video van de WAKAWAKAPower 

Downloads

View FileInformatieblad WAKAWAKAPOWER    Size: (645.16 KB)

Informatieblad WAKAWAKAPOWER - Lees hier ook over de achtergronden
Schrijf uw eigen beoordeling

U plaatst een beoordeling over: WAKAWAKAPower GEEL