Over ons | LED Lampen en LED verlichting

LED lampen van LEDITLIGHT

Wie is LED IT LIGHT? (over ons)

LED IT LIGHT is in 2006 opgericht door Kaj de Vries en Marianne Keizer in het Drentse Hoogeveen.

17 april 2013 heeft Kaj de Vries de website verkocht aan Rick van Viersen van het bedrijf Leds Do It Now , die sinds 2009 de grootste klant van LED it LIGHT was en veel bedrijven van advies en ledverlichting heeft voorzien.

 

Wat oorspronkelijk begon als een klein bedrijfje aan huis, groeide al snel uit tot een van de grootste LED specialisten van Nederland. Sindsdien is ons team gegroeid naar 12 personen en is de zolderkamer verruild voor een groot warehouse in Oud-Beijerland (bij Rotterdam).

 

Het doel is al sinds de oprichting de allerbeste LED lampen gemakkelijk bereikbaar te maken voor het grote publiek. Ons motto is dan ook ‘Niet de goedkoopste maar de beste LED lampen’. Wij importeren al onze lampen rechtstreeks van de fabrikant.

 

In 2007 hebben wij onze eigen productielijn in Hongkong opgezet om onze visie nog beter door te kunnen voeren en naadloos aan te kunnen sluiten bij de specifieke wensen van de klant. Inmiddels zijn er veel replicaproducten te vinden die sterk op onze lampen lijken. Deze zijn echter vaak uitgerust met een mindere kwaliteit LED.

 

Onze klantenkring is zeer divers: van de particuliere consument tot grote horeca- en winkelketens.

Allen hebben ze één ding gemeen: ze waren op zoek naar de allerbeste kwaliteit LED verlichting en vonden die bij LED IT LIGHT.