Wie zijn onze klanten? | LED Lampen en LED verlichting

LED lampen van LEDITLIGHT

Wie zijn onze klanten?

Onze LED lampen worden breed toegepast. Ongeveer 50% van onze klantenkring bestaat uit  particulieren die onze LED lampen thuis gebruiken. Omdat alle LED lampen van LED IT LIGHT een natuurlijk warme lichtkleur hebben en leverbaar zijn in alle gangbare fittingen, zijn ze uitermategeschikt om traditionele verlichting in en om het huis te vervangen. Het overige deel van onze klantengroep valt onder de zakelijke markt: kantoren, winkels, restaurants, enzovoort.

 

Wij hebben onder andere LED lampen geleverd aan: Sauna Thermen Nijmegen, Concertgebouw De Vereeniging en Stadschouwburg Nijmegen, Stadhuis Nijmegen, Het Groene Hert, Paradiso Amsterdam, Staatsbosbeheer, De Wereldwinkel, Jan des Bouvrie,  Waterleidingsmaatschappij Drenthe, Hilton Hotel Groep,Van der Valk, de Goudse Schouwburg, MC Donalds, De Harense Smit, Super de Boer, diverse andere LED webwinkels en vele andere bekende en minder bekende namen.

 

Omdat deze ondernemingen vaak veel branduren op een dag maken is de terugverdientijd nog korter dan in een normaal huishouden. Dit maakt het  voor ondernemingen extra interessant om over te stappen op de LED lamp. Vanwege het intensieve gebruik is het wel van essentieel belang dat gekozen wordt voor de allerbeste LED lampen van het moment. En dat is waar LED IT LIGHT al sinds 2006 voor staat!

 

Bekijk ook eens onze fotogalerij, alle lampen/licht op de fotos zijn 100%  LED lampen van LED IT LIGHT.