*NIEUW, MODEL 2011* LED-TL 60CM - SMD LED`s - 9 Watt warm-wit [KR1] | 60cm | LED Lampen koop je bij LEDITLIGHT!

LED lampen van LEDITLIGHT

LED-TL 60CM - SMD LED`s - MODEL 2014- warm-wit

Meer afbeeldingen

Normale prijs: € 47,00

Aanbiedingsprijs: € 18,25

Dimbaar: Nee
Vermogen: 9 Watt
Voltage: 230v
Vergelijkbaar met: 18 Watt
Levensduur: 50.000 uur
Stralingshoek: 110 graden, verkrijgbaar in diffus of helder (meer licht)
Lichtkleur: Warm-wit
   
Lengte: 60 CM
Diameter: 4 CM


Veel mensen weten niet dat het mogelijk is, maar zelfs TL-buizen kunnen al sinds jaren vervangen worden door LED TL-buizen. U ziet hier ons allernieuwste model die wij sinds februari 2011 verkopen. Deze vierde generatie is uitgerust met SMD LED’s. Na jarenlange ervaring kunnen wij bevestigen dat deze LED’s niet alleen het hoogste rendement en mooiste lichtkleur hebben, maar ook het meest betrouwbaar zijn. SMD LED’s worden al tientallen jaren gebruikt in bijvoorbeeld digitale radiowekkers die 24 uur per dag licht geven. Ze hebben zichzelf al ruimschoots bewezen als het op levensduur aankomt. Pas sinds een paar jaar zijn deze LED’s ook met normale lichtkleuren leverbaar.


In LED TL versie 2011 hebben wij de allernieuwste SMD LED’s toegepast met een rendement van meer dan 100 lumen per watt. Dit is meer dan weemaal zo veel als een conventionele TL-buis en 20% meer dan het model 2010. 


Een LED TL bespaart u ruim 60% aan energie zonder merkbaar verschil in lichtopbrengst. Een ander voordeel is de langere levensduur. Een normale TL-buis gaat in de praktijk slechts 10.000 uur mee, een LED TL-buis minimaal 50.000 uur. Naast de flinke besparing op de energierekening bespaart u met LED TL dus ook nog aanzienlijk op de vervangingskosten. Daarom is uw reguliere TL- buizen vervangen door LED TL-buizen een zeer aantrekkelijke investering die zich in de meeste gevallen binnen 2 jaar terugverdient en daarna nog zo’n 10 jaar financieel voordeel oplevert.Dit nieuwe model 2011 heeft een aantal unieke eigenschappen. Zo hebben wij als basis een warmtegeleidend dubbelwandig aluminium frame dat de warmte geproduceerd door de LED’s via de achterkant van de buis afvoert. Vaak ziet u bij LED TL dat de LED’s volledig zijn ingesloten in een glazen buis; de LED’s kunnen dan hun warmte niet goed kwijt en zullen veel sneller stuk gaan. Dat is bij LED IT LIGHT niet aan de orde. Tevens hebben onze LED TL een matglazen acryllaat cover waardoor het licht mooi verdeeld wordt en men de LED’s niet ziet. Deze nieuwe cover zorgt ervoor dat de ingeschakelde LED TL-buis er van een afstand exact hetzelfde uitziet als een normale TL. U zult het verschil niet zien! De uiteinden zijn van extra stevig plastic zodat deze buizen extra duurzaam zijn en tijdens eventueel transport niet kunnen beschadigen.


Unieke interne voeding! In tegenstelling tot andere merken hoeft u bij onze LED TL uw armaturen niet om te bouwen (behalve bij de 60 cm). Normaal moet u de ballast uit de armaturen demonteren en de bedrading omleggen. Dat is bij onze LED TL niet aan de orde. U hoeft alleen maar de starter uit het TL-armatuur te schroeven voordat u de LED TL plaatst.Deze starter moet u bij elke wisselbuurt vervangen; daarom zit hij altijd op een gemakkelijk bereikbare plaats. Uw TL-buizen vervangen door LED TLvan LED IT LIGHT is heel eenvoudig uit te beelden in 4 stappen:


 


Algemene voordelen van LED ten opzichte van TL-buizen en spaarlampen zijn:Normale TL-buizen en spaarlampen bevatten veel giftige stoffen die zeer slecht zijn voor het milieu, zoals kwik. Kwik is zelfs de op één na giftigste stof ter wereld. U dient deze lampen dan ook altijd na gebruik bij uw milieustraat/vuilstort in te leveren als klein chemisch afval. Het is zelfs zo dat u als een TL-buis of spaarlamp breekt onmiddellijk de ruimte moet verlaten en minimaal 2 uur goed moet ventileren zodat de kwikdampen de ruimte kunnen verlaten. Een ander veel genoemd probleem is de elektromechanische straling die TL en spaarlampen naast zichtbaar licht uitstalen. Dit is onzichtbaar voor het blote oog, maar sommigen beginnen na jarenlange blootstelling aan deze straling een overgevoeligheid te ontwikkelen. Ook raden wetenschappers zwangere vrouwen aan niet dichter dan 1 meter bij TL en spaarlampen te komen, omdat de straling de ontwikkeling van nieuwe cellen kan verstoren.Misschien wel het grootste  nadeel van TL-buizen is de flikkerende lichtfrequentie. Het licht gaat 50 keer per seconde aan en uit en u denkt dat u het niet ziet, maar zonder dat u het zich bewust bent heeft dit een vermoeiende uitwerking met veel symptomen zoals spierpijn, hoofdpijn, misselijkheid, vermoeidheid en concentratieproblemen. Heeft u last van een van deze symptomen en werkt of leeft u dagelijks onder het licht van TL-buizen of spaarlampen, dan is het extra raadzaam  om ze te vervangen door LED lampen. Deze hebben een constante lichtstroom zonder flikkeringen, ze bevatten geen giftige stoffen en stralen geen elektromagnetische straling uit. Het licht van LED lampen is dan ook een stuk gezonder voor het menselijk lichaam. Het bespaart u geld en het heeft een gunstige invloed op het concentratievermogen. Heeft u een onderneming, dan zult u ervaren dat uw personeel zichtbaar beter zal gaan presteren en betere resultaten zal behalen onder dit nieuwe gezonde licht waar alleen maar voordelen aan zitten.


LET OP:  Als u een 60cm armatuur heeft waar 2 of meer TL in zitten dan moet u zowel de starter als de ballast verwijderen en de TL buizen parallel geschakeld op 230volt aan sluiten (zie plaatjes).
Downloads

View FileMeetrapport (KR1)    Size: (780.87 KB)


Besparingsvoorbeeld van de door u bekeken LED-TL 60CM - SMD LED`s - MODEL 2014- warm-wit ten opzichte van een conventionele TL-lamp van 18 Watt

Aantal lampen

Uren per dag

Aantal jaren

De levensduur van uw led-lampen, als u ze BLAAT uur per dag laat branden, is BLAAT jaar. Tijdens de totale levensduur bespaart u door BLAAT lampen aan te schaffen liefst BLAAT aan energiekosten én u bespaart ruim BLAAT kilo CO2-uitstoot!


Klantenbeoordelingen

Niets dan lof Review door Dirk Rosseels
Hallo dank u voor de snelle afhandeling met Belgie Een zeer tevreden klant met de nieuwe 60cm spaar led TL lampen heb voor de eerste bestelling niets dan lof doe zo verder met Uw diensten
(Geplaatst op 08-03-11)
Alvast bedankt Review door Merreel Dimitri
Ik heb onlangs LED tl buizen gekocht van 6Ocm en heb ze in een bestaande armatuur gestoken. Er waren wel een paar aanpassingswerken voor nodig omdat het een dubbel armatuur was, zo fifext en ze branden perfect. Ik ga er zeker nog steken in mijn garage en in mijn tuinhuis , de licht klaarheid is perfect. een grote aanrader hoor. De bestelling liep heel vlot en liet niet lang op zich wachten. De service is ook heel goed als je iets niet verstaat. Alvast bedankt
(Geplaatst op 23-09-10)
Zeer snel geleverd Review door Eric
de led tl 60 cm warm-wit geven inderdaad mooi warm licht en ook voldoende licht mooier licht dan de tl buizen die er in zaten en zeer snel geleverd groeten uit ijzendijke
(Geplaatst op 12-08-10)Schrijf uw eigen beoordeling

U plaatst een beoordeling over: LED-TL 60CM - SMD LED`s - MODEL 2014- warm-wit