*NIEUW, MODEL 2011* LED-TL 150CM - SMD LED`s - 23Watt warm-wit [KR3] | 120cm | LED Lampen koop je bij LEDITLIGHT!

LED lampen van LEDITLIGHT

LED-TL 150CM - SMD LED`s MODEL 2014 - warm-wit (ook in Neutraal wit)

Meer afbeeldingen

Normale prijs: € 97,00

Aanbiedingsprijs: € 32,00

Dimbaar: Nee
Vermogen: 23 Watt
Voltage: 230v
Vergelijkbaar met: 58 Watt
Levensduur: 10 jaar
Stralingshoek: 110 graden
Lichtkleur: Warm-wit
   
Lengte: 150 CM
Diameter: 3,5 CM

58Watt TL buis vervanger met LED


ook in Neutraal wit - men kan deze warmwitte bestellen en dan aangeven dat men Neutraal wit 4000k wil


Veel mensen weten niet dat het mogelijk is, maar zelfs TL-buizen kunnen al sinds jaren vervangen worden door LED TL-buizen. U ziet hier ons allernieuwste model die wij sinds februari 2011 verkopen. Deze vierde generatie is uitgerust met SMD LED’s. Na jarenlange ervaring kunnen wij bevestigen dat deze LED’s niet alleen het hoogste rendement en mooiste lichtkleur hebben, maar ook het meest betrouwbaar zijn. SMD LED’s worden al tientallen jaren gebruikt in bijvoorbeeld digitale radiowekkers die 24 uur per dag licht geven. Ze hebben zichzelf al ruimschoots bewezen als het op levensduur aankomt. Pas sinds een paar jaar zijn deze LED’s ook met normale lichtkleuren leverbaar.


In LED TL versie 2011 hebben wij de allernieuwste SMD LED’s toegepast met een rendement van meer dan 100 lumen per watt. Dit is meer dan weemaal zo veel als een conventionele TL-buis en 20% meer dan het model 2010. 


Een LED TL bespaart u ruim 60% aan energie zonder merkbaar verschil in lichtopbrengst. Een ander voordeel is de langere levensduur. Een normale TL-buis gaat in de praktijk slechts 10.000 uur mee, een LED TL-buis minimaal 50.000 uur. Naast de flinke besparing op de energierekening bespaart u met LED TL dus ook nog aanzienlijk op de vervangingskosten. Daarom is uw reguliere TL- buizen vervangen door LED TL-buizen een zeer aantrekkelijke investering die zich in de meeste gevallen binnen 2 jaar terugverdient en daarna nog zo’n 10 jaar financieel voordeel oplevert.Dit nieuwe model 2011 heeft een aantal unieke eigenschappen. Zo hebben wij als basis een warmtegeleidend dubbelwandig aluminium frame dat de warmte geproduceerd door de LED’s via de achterkant van de buis afvoert. Vaak ziet u bij LED TL dat de LED’s volledig zijn ingesloten in een glazen buis; de LED’s kunnen dan hun warmte niet goed kwijt en zullen veel sneller stuk gaan. Dat is bij LED IT LIGHT niet aan de orde. Tevens hebben onze LED TL een matglazen acryllaat cover waardoor het licht mooi verdeeld wordt en men de LED’s niet ziet. Deze nieuwe cover zorgt ervoor dat de ingeschakelde LED TL-buis er van een afstand exact hetzelfde uitziet als een normale TL. U zult het verschil niet zien! De uiteinden zijn van extra stevig plastic zodat deze buizen extra duurzaam zijn en tijdens eventueel transport niet kunnen beschadigen.


Unieke interne voeding!In tegenstelling tot andere merken hoeft u bij onze LED TL uw armaturen niet om te bouwen (behalve bij de 60 cm). Normaal moet u de ballast uit de armaturen demonteren en de bedrading omleggen. Dat is bij onze LED TL niet aan de orde. U hoeft alleen maar de starter uit het TL-armatuur te schroeven voordat u de LED TL plaatst.Deze starter moet u bij elke wisselbuurt vervangen; daarom zit hij altijd op een gemakkelijk bereikbare plaats. Uw TL-buizen vervangen door LED TLvan LED IT LIGHT is heel eenvoudig uit te beelden in 4 stappen: 


Algemene voordelen van LED ten opzichte van TL-buizen en spaarlampen.


Normale TL-buizen en spaarlampen bevatten veel giftige stoffen die zeer slecht zijn voor het milieu, zoals kwik. Kwik is zelfs de op één na giftigste stof ter wereld. U dient deze lampen dan ook altijd na gebruik bij uw milieustraat/vuilstort in te leveren als klein chemisch afval. Het is zelfs zo dat u als een TL-buis of spaarlamp breekt onmiddellijk de ruimte moet verlaten en minimaal 2 uur goed moet ventileren zodat de kwikdampen de ruimte kunnen verlaten. Een ander veel genoemd probleem is de elektromechanische straling die TL en spaarlampen naast zichtbaar licht uitstalen. Dit is onzichtbaar voor het blote oog, maar sommigen beginnen na jarenlange blootstelling aan deze straling een overgevoeligheid te ontwikkelen. Ook raden wetenschappers zwangere vrouwen aan niet dichter dan 1 meter bij TL en spaarlampen te komen, omdat de straling de ontwikkeling van nieuwe cellen kan verstoren.
Misschien wel het grootste  nadeel van TL-buizen is de flikkerende lichtfrequentie. Het licht gaat 50 keer per seconde aan en uit en u denkt dat u het niet ziet, maar zonder dat u het zich bewust bent heeft dit een vermoeiende uitwerking met veel symptomen zoals spierpijn, hoofdpijn, misselijkheid, vermoeidheid en concentratieproblemen. Heeft u last van een van deze symptomen en werkt of leeft u dagelijks onder het licht van TL-buizen of spaarlampen, dan is het extra raadzaam  om ze te vervangen door LED lampen. Deze hebben een constante lichtstroom zonder flikkeringen, ze bevatten geen giftige stoffen en stralen geen elektromagnetische straling uit. Het licht van LED lampen is dan ook een stuk gezonder voor het menselijk lichaam. Het bespaart u geld en het heeft een gunstige invloed op het concentratievermogen. Heeft u een onderneming, dan zult u ervaren dat uw personeel zichtbaar beter zal gaan presteren en betere resultaten zal behalen onder dit nieuwe gezonde licht waar alleen maar voordelen aan zitten.
Downloads

View FileMeetrapport (KR5)    Size: (681.61 KB)


Besparingsvoorbeeld van de door u bekeken LED-TL 150CM - SMD LED`s MODEL 2014 - warm-wit (ook in Neutraal wit) ten opzichte van een conventionele normale TL-Lamp van 58 Watt

Aantal lampen

Uren per dag

Aantal jaren

De levensduur van uw led-lampen, als u ze BLAAT uur per dag laat branden, is BLAAT jaar. Tijdens de totale levensduur bespaart u door BLAAT lampen aan te schaffen liefst BLAAT aan energiekosten én u bespaart ruim BLAAT kilo CO2-uitstoot!


Klantenbeoordelingen

Eenmaal geinstalleerd wil je niet meer terug Review door Bert Kanora
Beste, Na een lange zoektocht naar degelijke ledverlichting uiteindelijk bij `LEDitLIGHT` uitgekomen. En al ben ik niet zo scheutig op een web-verkoop (Ik zie eerst graag wat ik koop), toch de stap gezet. Mede door de talrijke positieve commentaren. Dit heb ik tot op heden niet beklaagd. De LED-TL 120cm warm wit een waardige vervanger van de klassieke TL-lampen. Eenvoudig te vervangen door gewoon de starter te verwijderen, maar nog zuiniger door eveneens de ballast te verwijderen en de lamp rechtstreeks op de 240Vac aan te sluiten. Nadeel is dat je als je de ballast er ook uithaalt je geen klassieke TL-lampen kan gebruiken, maar eenmaal deze geïnstalleerd wil je gewoon niet meer terug. Ander voordeel is dat het licht onmiddellijk ontsteekt, bij koude is dat bij een klassieke TL-lamp soms niet mogelijk en je bent ook verlost van het vervelende knipperen van de lampen
(Geplaatst op 02-04-11)
Goede lichtopbrengst Review door Jan
Gisteren twee LED-TL`s ontvangen. Voor het vergelijken nog even goed bekeken hoe de oude TL`s het deden. Het licht van de LED-TL is werkelijk geweldig! En direct aan. Ik heb nu een warme en een koude TL gekocht. Verschil is goed zichtbaar. De verwachting was dat de lichtopbrengst toch minder zou zijn dan de conventionele TL, maar dat is zeker niet het geval. In tegendeel zou ik haast willen zeggen. Helemaal geweldig dus!
(Geplaatst op 09-10-10)
Een echte aanrader! Review door Andries Oppersma
Al geruime tijd het web afgespeurd voor goed LED verlichting. Nou er is wat te krijgen maar wat is er ook een shit te koop zeg. En inderdaad die zijn er goedkoper maar ik ben er intussen achter dat er ook geen licht in zit. Heb nu een TL 120 cm gekocht omdat ik toch een TL buis moest vervangen. En inderdaad het licht is super. Er straalt welliswaar geen licht meer naar het plafond dus het lichtbeeld wordt wel wat anders dan dat je gewent bent. Maar de lichtsterkte is zeker ruim voldoende. Het is zeker nog niet goedkoop maar wel goed. Ook de snelheid van afwikkeling en levering van de bestelling is prima, een echte aanrader, ga zo door met doen wat jullie beloven.
(Geplaatst op 25-02-10)
Gelijk op volle sterkte Review door Waal Disign
Bij onze receptie hebben we de halogeenspots vorig jaar vervangen door jullie led-spots. Vorige maand hebben we het kantoor aangepakt en de TL vervangen door jullie powerled TL buizen. Het licht is mooi stabiel en gelijk op volle sterkte, enkele werknemers hadden pas na dagen door dat ze werkten onder ledverlichting!
(Geplaatst op 28-01-09)Schrijf uw eigen beoordeling

U plaatst een beoordeling over: LED-TL 150CM - SMD LED`s MODEL 2014 - warm-wit (ook in Neutraal wit)