LED-TL 150CM high lumen conventioneel vsa 22,4W 3700lm 4000K | LED Lampen koop je bij LEDITLIGHT!

LED lampen van LEDITLIGHT

LED-TL 150CM high lumen conventioneel vsa 22,4W 3700lm 4000K

Meer afbeeldingen

Normale prijs: € 59,00

Aanbiedingsprijs: € 27,95

(inclusief 21% BTW)

Kwantum Korting
Aantal Stukprijs Uw korting
10+€ 26,95 4%
Dimbaar: Nee
Vermogen: 22,4 W
Voltage: 230v
Vergelijkbaar met: 58 Watt + 9W voorschakel
Levensduur: 10 jaar
Stralingshoek: 320 graden
Lichtkleur: Neutraal
   
Lengte: 150 CM
Diameter: 2,7 CM

Veel mensen weten niet dat het mogelijk is, maar zelfs TL-buizen kunnen al sinds jaren vervangen worden door LED TL-buizen.


A-merk Rondom lichtgevende LED-TL T* 150CM high lumen conventioneel vsa 22,4W 3700lm 4000K .


60.000 uur, Cri 83 , powerfactor 0,9 lampkleur 840 , met bijgeleverde starter die orignele starter vervangt.


---code: Os-THL150


 


Een LED TL bespaart u ruim 60% aan energie zonder merkbaar verschil in lichtopbrengst. Een ander voordeel is de langere levensduur. Een normale TL-buis gaat in de praktijk slechts 10.000 uur mee, een LED TL-buis rond 50.000 uur. Naast de flinke besparing op de energierekening bespaart u met LED TL dus ook nog aanzienlijk op de vervangingskosten. Daarom is uw reguliere TL- buizen vervangen door LED TL-buizen een zeer aantrekkelijke investering die zich in de meeste gevallen binnen 1 jaar terugverdient en daarna nog zo’n 10 jaar financieel voordeel oplevert.


Algemene voordelen van LED ten opzichte van TL-buizen en spaarlampen zijn:Normale TL-buizen en spaarlampen bevatten veel giftige stoffen die zeer slecht zijn voor het milieu, zoals kwik. Kwik is zelfs de op één na giftigste stof ter wereld. U dient deze lampen dan ook altijd na gebruik bij uw milieustraat/vuilstort in te leveren als klein chemisch afval. Het is zelfs zo dat u als een TL-buis of spaarlamp breekt onmiddellijk de ruimte moet verlaten en minimaal 2 uur goed moet ventileren zodat de kwikdampen de ruimte kunnen verlaten. Een ander veel genoemd probleem is de elektromechanische straling die TL en spaarlampen naast zichtbaar licht uitstalen. Dit is onzichtbaar voor het blote oog, maar sommigen beginnen na jarenlange blootstelling aan deze straling een overgevoeligheid te ontwikkelen. Ook raden wetenschappers zwangere vrouwen aan niet dichter dan 1 meter bij TL en spaarlampen te komen, omdat de straling de ontwikkeling van nieuwe cellen kan verstoren.


Misschien wel het grootste  nadeel van TL-buizen is de flikkerende lichtfrequentie. Het licht gaat 50 keer per seconde aan en uit en u denkt dat u het niet ziet, maar zonder dat u het zich bewust bent heeft dit een vermoeiende uitwerking met veel symptomen zoals spierpijn, hoofdpijn, misselijkheid, vermoeidheid en concentratieproblemen. Heeft u last van een van deze symptomen en werkt of leeft u dagelijks onder het licht van TL-buizen of spaarlampen, dan is het extra raadzaam  om ze te vervangen door LED lampen. Deze hebben een constante lichtstroom zonder flikkeringen, ze bevatten geen giftige stoffen en stralen geen elektromagnetische straling uit. Het licht van LED lampen is dan ook een stuk gezonder voor het menselijk lichaam. Het bespaart u geld en het heeft een gunstige invloed op het concentratievermogen. Heeft u een onderneming, dan zult u ervaren dat uw personeel zichtbaar beter zal gaan presteren en betere resultaten zal behalen onder dit nieuwe gezonde licht waar alleen maar voordelen aan zitten.


Besparingsvoorbeeld van de door u bekeken LED-TL 150CM high lumen conventioneel vsa 22,4W 3700lm 4000K ten opzichte van een conventionele normale TL buis van 21 Watt

Aantal lampen

Uren per dag

Aantal jaren

De levensduur van uw led-lampen, als u ze BLAAT uur per dag laat branden, is BLAAT jaar. Tijdens de totale levensduur bespaart u door BLAAT lampen aan te schaffen liefst BLAAT aan energiekosten én u bespaart ruim BLAAT kilo CO2-uitstoot!


Schrijf uw eigen beoordeling

U plaatst een beoordeling over: LED-TL 150CM high lumen conventioneel vsa 22,4W 3700lm 4000K