LED lamp | 6 Watt CREE 3x2W Led | E27 SPOT | vervangt 40 Watt

LED lampen van LEDITLIGHT

LED lamp | 6 Watt CREE 3x2W Led | E27 SPOT | vervangt 40 Watt dimbaar

Meer afbeeldingen

Normale prijs: € 34,50

Aanbiedingsprijs: € 22,25

(inclusief 21% BTW)

Kwantum Korting
Aantal Stukprijs Uw korting
5+€ 21,40 4%
Dimbaar: Ja
Vermogen: 6,0 Watt
Voltage: 230v
Vergelijkbaar met: 40 Watt
Levensduur: 50.000 uur
Stralingshoek: 45 Graden
Lichtkleur: Warm-wit 2700 Kelvin
   
Lengte: 8,5 CM
Diameter: 6,2 CM

led lampen e27 fitting


---code: YX2


COB of 3x2W power leds
De kracht van deze LED lampen zit hem ondermeer in de LED die wij voor deze LED lampen gebruiken. In deze LED lamp passen wij namelijk de wereldberoemde CREE LED’s toe met de warmste lichtkleur die er is en dat van de hoogste kwaliteitsklasse. De Amerikaanse LED fabrikant CREE is al meer dan 10 jaar marktleider in kwaliteits LED’s. LED lampen van Philips en Osram kunnen tot op de dag van vandaag nog niet tippen aan de lichtopbrengst en lichtkwaliteit die de CREE LED’s geven.


Wij passen in al onze  6 watt LED lampen de meest warme CREE LED’s toe die er zijn, van de allerbeste productieklasse. De ene CREE serie is namelijk de andere niet. Ook CREE heeft goedkope LED’s die nauwelijks te onderscheiden zijn van de duurdere, althans de eerste paar honderd uur. Na verloop van tijd zal het licht echter verkleuren. Dit is bij de duurdere series CREE LED’s niet aan de orde. Wij gebruiken nu al vele jaren de A-klasse extra warme 2700 kelvin CREE LED’s en kunnen u uit ervaring zeggen dat dit de meest betrouwbare LED’s ter wereld zijn. Zelfs na tienduizenden branduren is het licht van de LED lampen met deze LED's nog heerlijk warm en gezellig en is de lichtopbrengst nog gelijk.


De lichtkleur van deze LED lamp is 2700 kelvin, dit is gelijk aan het oude vertrouwde gloeilamplicht. Als u uw lampen vervangt door deze LED lampen, dan zult u geen enkel verschil merken in licht. Wel zult u veel geld besparen, omdat het energieverbruik 80% lager ligt dan bij de oude vertrouwde gloeilamp.


Een ander voordeel is de lange levensduur. LED lampen gaan gemiddeld 50 keer langer mee dan gloeilampen. Dit scheelt niet alleen heel veel werk maar ook heel veel geld. Deze LED lamp verdient zichzelf in de meeste gevallen binnen 2 jaar terug en zal uiteindelijk geld opleveren.


De CREE LED die wij voor deze spot gebruiken bieden de allerbeste prijs-kwaliteit verhouding. Als u bij LED IT LIGHT koopt bent u verzekerd van de allerbeste kwaliteit. Bevallen de LED lampen niet dan mag u ze terugsturen. Wij geven op alle LED producten 30 dagen Niet tevreden Geld terug garantie. Ook krijgt u 3 jaar fabrieksgarantie. U loopt dus geen enkel risico. Wij willen alleen tevreden klanten!


Dimbaar
Deze LED lamp is dimbaar met normale dimmers. Worden uw huidige lampen gedimd met een dimmer, dan kun u deze dus zonder problemen vervangen door deze dimbare LED lampen. Uiteraard kunnen deze LED lampen ook gebruikt worden met een normale schakelaar.

Downloads

View FileMeetrapport Olino (YX2)    Size: (315.3 KB)
View FileEulumdat bestand (YX2)    Size: (846 Bytes)


Besparingsvoorbeeld van de door u bekeken LED lamp | 6 Watt CREE 3x2W Led | E27 SPOT | vervangt 40 Watt dimbaar ten opzichte van een conventionele gloeilamp van 40 Watt

Aantal lampen

Uren per dag

Aantal jaren

De levensduur van uw led-lampen, als u ze BLAAT uur per dag laat branden, is BLAAT jaar. Tijdens de totale levensduur bespaart u door BLAAT lampen aan te schaffen liefst BLAAT aan energiekosten én u bespaart ruim BLAAT kilo CO2-uitstoot!


Schrijf uw eigen beoordeling

U plaatst een beoordeling over: LED lamp | 6 Watt CREE 3x2W Led | E27 SPOT | vervangt 40 Watt dimbaar