LED lamp | 3x3 =7 Watt Cree | GU10 | Dimbaar | vervangt 50 Watt

LED lampen van LEDITLIGHT

LED lamp | 3x3 =7 Watt Cree | GU10 | Dimbaar | vervangt 50 Watt

Meer afbeeldingen

Normale prijs: € 37,00

Aanbiedingsprijs: € 27,95

Dimbaar: Ja
Vermogen: 7 Watt
Voltage: 230v
Vergelijkbaar met: 50 Watt
Levensduur: 50.000 uur
Stralingshoek: 38 graden
Lichtkleur: Warm-wit
   
Hoogte: 7,5 CM
Diameter: 5 CM

 


Onze 3x3 watt LED lampen zijn een van onze best verkochte LED lamp spots. De kracht van deze spots zit ondermeer in de LED’s die wij voor deze lampen gebruiken. Omdat de leds iets afgeknepen worden gebruikt deze lamp ongeveer 7 Watt.


---code: DS42


In deze LED lamp passen wij namelijk de wereldberoemde CREE LED’s toe met de warmste lichtkleur die er is en dat van de hoogste kwaliteitsklasse. De Amerikaanse LED fabrikant CREE is al meer dan 10 jaar marktleider in kwaliteits LED lampen. Producenten als Philips en Osram kunnen tot op de dag van vandaag nog niet tippen aan de lichtopbrengst en licht en kleiur kwaliteit die de CREE LED lampen geven.


Wij passen in deze LED lamp de meest warme kleur CREE LED’s toe die er zijn, van de allerbeste productieklasse. De ene CREE serie is namelijk de andere niet. Ook CREE heeft goedkope LED lampen die nauwelijks te onderscheiden zijn van de duurdere, althans de eerste paar honderd uur. Na verloop van tijd zal het licht echter verkleuren. Dit is bij de duurdere series CREE LED’s niet aan de orde. Wij gebruiken nu al vier jaar de A-klasse extra warme 2700 kelvin CREELED lampjes in onze LED spots en kunnen u uit ervaring zeggen dat dit de meest betrouwbare LED’s ter wereld zijn. Zelfs na tienduizenden branduren is het licht nog heerlijk warm en gezellig en is de lichtopbrengst nog gelijk.


De lichtkleur van deze LED lamp is 2700 kelvin, dit is gelijk aan het oude vertrouwde halogeenlicht.  Als u uw lampen vervangt door deze lampen, dan zult u geen enkel verschil merken in licht. Wel zult u veel geld besparen, omdat het energieverbruik 80% lager ligt dan bij de oude vertrouwde halogeenlamp. Een ander voordeel is de lange levensduur. LED lampen gaan gemiddeld 50 keer langer mee dan halogeenspots en gloeilampen. Dit scheelt niet alleen heel veel werk maar ook heel veel geld, want wij hoeven u niet meer uit te leggen dat een halogeenspot geen goedkoop lampje is. Deze LED lamp spot verdient zichzelf in de meeste gevallen binnen 2 jaar terug en zal uiteindelijk geld opleveren. De CREE LED’s die wij voor deze spot gebruiken bieden bovendien de allerbeste prijs-kwaliteit verhouding.


Als u bij LED IT LIGHT koopt bent u verzekerd van de allerbeste kwaliteit. Bevallen de lampen niet dan mag u ze terugsturen. Wij geven op alle LED lampen 30 dagen Niet tevreden Geld terug garantie. Ook krijgt u 3 jaar garantie. U loopt dus geen enkel risico. Wij willen alleen tevreden klanten!


Dimbaar


Deze LED lampen zijn dimbaar met normale dimmers. Worden uw huidige lampen gedimd met een dimmer, dan kun u deze dus zonder problemen vervangen door deze dimbare LED lampen. Uiteraard kunnen deze LED lampen ook gebruikt worden met een normale schakelaar.230v led dimmer, OOK BIJ ONS TE KOOP! <= klik hierBesparingsvoorbeeld van de door u bekeken LED lamp | 3x3 =7 Watt Cree | GU10 | Dimbaar | vervangt 50 Watt ten opzichte van een conventionele halogeenspot van 50 Watt

Aantal lampen

Uren per dag

Aantal jaren

De levensduur van uw led-lampen, als u ze BLAAT uur per dag laat branden, is BLAAT jaar. Tijdens de totale levensduur bespaart u door BLAAT lampen aan te schaffen liefst BLAAT aan energiekosten én u bespaart ruim BLAAT kilo CO2-uitstoot!


Klantenbeoordelingen

Krachtige LED lampen Review door Rob vd Eng
Ik had niet zoon hoge dunk van LED lampen vanwege was miskopen bij andere leveranciers maar wat een mooi product is dit. Hij paste prima in mijn inbouw armaturen en door de mat glazen lens zie je als hij aanstaat geen verschil met halogeen. En top LED lamp als je het mij vraagt :-) (Geplaatst op 26-09-12)
Prima lichtopbrengst Review door Theo
Prima vervanging van normale 50watt halogeenspots. Maar let op ze passen niet in elke armatuur, ik heb mijn spots wat moeten aanpassen om deze ledlampen te kunnen gebruiken. Geen problemen overigens met de 3x2W spots die passen overal in. (Geplaatst op 10-01-12)
Meer lichtopbrengst en een warmere kleur Review door Onno
Ter vervanging van een rij GU10 50W halogeenspots in het plafond van de woonkamer heb ik diverse LEDitLIGHT spots geprobeerd, ik ben begonnen met de GU10 3x2W maar deze bleken toch te weinig lichtopbrengst te geven. Ik heb nu de GU10 d 3x3W getest en deze bevalt veel beter, meer lichtopbrengst en een warmere kleur.Qua kleur en stralingshoek gelijk aan halogeen. Ik ben kritisch maar dat mag denk ik ook wel gezien de prijzen. Deze GU10 3x3W zal ik gaan toepassen in alle spotjes.
(Geplaatst op 29-01-11)
Een bedrijf die begrijpt wat service is en klant vriendelijkheid Review door Chico
Ik ga eens iets doen wat ik eigenlijk zeer zelden doe. Een review plaatsen. Maar ik vind het waard om het nu eens te doen. Led it Light is zoals ze zelf zeggen niet de goedkoopste, maar het is wel een bedrijf die begrijpt wat service is en klant vriendelijkheid. Daar voor krijgen ze van mij ook een 10 met een griffel. Ik heb de gu10 3x3w led spots in huis en ze doen perfect wat ze moeten doen, en dat is licht geven als een hallogeen. Ik dacht altijd een LED lampje kan nooit een hallogeen lamp vervangen. Ik dacht LED geeft veel minder licht en een andere kleur. ( Heb vroeger op de lts met ledjes gewerkt, maar de led technologie is sterk verbeterd moet ik toegeven). Maar niets is minder waar. De LEDlampen zijn zo goed als identiek qua kleur en licht opbrengst. Ok, hou je de LED lamp en de hallogeen naast elkaar, zie je wel een heel klein beetje verschil, maar dat is zo erg weinig, dat niemand die hier komt het nog opgevallen is. De lampen zijn vrij prijzig in aanschaf, maar na een jaartje of wat hebben ze zich dubbel en dwars terug verdient. Het is dus goed voor me portemonnee uiteindelijk, en goed voor het milieu mocht je er iets om geven. Nou dit wilde ik ff kwijt. En nee ik werk niet bij ze, kon ook gewoon zeggen het is een ballen bedrijf, maar dat zijn ze zeer zeker niet. Een zeer tevreden klant die nog steeds vol verbazing is over jullie service en kwaliteit van de lampen.
(Geplaatst op 22-01-11)
Zeer mooie lichtopbrengst Review door Bo
Al ongeveer een jaar ruim 25 GU10 3x3w led lampen spots in gebruik. Deze bevallen echt super goed, zeer mooie lichtopbrengst ik heb ze nog niet beter kunnen vinden. Helaas is er laatst 1 gesneuveld. Vorige week eindelijk toch maar eens in een doosje gedaan en teruggestuurd, en het mag gezegd worden: Prima service, binnen 3 dagen keurig nieuwe led spot ontvangen! Gisteren dus ook maar een bestelling gedaan voor een aantal G9 led lampen. Meer dan tevreden (ook over de afrekening van het elektraverbruik trouwens..)
(Geplaatst op 16-12-10)
Laat alle reviews zien


Schrijf uw eigen beoordeling

U plaatst een beoordeling over: LED lamp | 3x3 =7 Watt Cree | GU10 | Dimbaar | vervangt 50 Watt