LED lampen | 3x1 Watt | GU10 | Dimbaar

LED lampen van LEDITLIGHT

LED lamp | 3x1 Watt | GU10 | vervangt 25 Watt

Meer afbeeldingen

Normale prijs: € 22,50

Aanbiedingsprijs: € 14,50

Dimbaar: Nee
Vermogen: 3 Watt
Voltage: 230v
Vergelijkbaar met: 25 Watt
Levensduur: 50.000 uur
Stralingshoek: 38 graden
Lichtkleur: Warm-wit 2700 Kelvin
   
Lengte: 5,4 cm zonder pinnen CM
Diameter: 5 CM


DQ1ND


Deze LED lampen hebben wij uitgerust met 3 stuks 1 watt Edison Powerleds. Powerleds zijn hoogvermogen LED’s die een stuk groter zijn dan de kleine ronde mini LED-jes die je vaak in de LED spots van de bouwmarkten ziet. Een van de grootste voordelen is dat er in deze powerleds een grotere reflector is geplaatst. De grootte en kwaliteit van de reflector in de LED is mede verantwoordelijk voor de kwaliteit van het licht; hoe meer reflecterend materiaal, hoe uitgebreider het kleurenspectrum van het uitgestraalde licht is. Het kleurenspectrum is bij deze LED lamp een stuk beter dan bij de ‘kleine LED lampen’. De spot heeft bovendien een aangename warme lichtkleur van 2700 kelvin. Dit is nagenoeg gelijk aan normale halogeenspots, de gu10 3x2 en gu10 3x3w LED lamp spots hebben eventueel een nog iets warmere lichtkleur van 2600Kelvin. Deze lamp heeft een lichtopbrengst van 150 lumen. Dit is gelijk aan de lichtopbrengst van een conventionele 20 watt halogeenspot. U zult het verschil in lichtopbrengst of lichtkleur niet zien. Het verschil in energieverbruik echter wel, dat is namelijk enorm. Deze LED lamp verbruikt slechts 3 watt. Een energiekostenbesparing van ruim 80%.


Waarom juist voor deze LED lamp kiezen?
De Edison LED’s die wij voor deze spot gebruiken bieden een heel goede prijs-kwaliteit verhouding. Dat roepen we niet zomaar, dat weten wij uit ervaring! Al jaren gebruiken wij deze LED’s. Zelfs na duizenden branduren is het licht nog net zo mooi als toen ze nieuw waren. Goedkope LED lampen en spots verkleuren vaak al na een jaar. Dit is bij onze LED lampen absoluut niet aan de orde. Wij geven dan ook 3 jaar garantie op al onze LED lampen. Dit kunnen wij gemakkelijk doen, omdat wij naast de allerbeste LED’s ook de allerbeste elektronica in onze LED lampen gebruiken. Goedkope elektronica is vaak het zwakke punt van de budget LED lampen uit de bouwmarkten.
Als u bij LED IT LIGHT koopt bent u verzekerd van de allerbeste kwaliteit. Bevallen de lampen niet, dan mag u ze terugsturen. Wij geven op alle LED lampen 30 dagen Niet tevreden Geld terug garantie en 3 jaar fabrieksgarantie. U loopt dus geen enkel risico. Wij willen en hebben alleen tevreden klanten!


 
Besparingsvoorbeeld van de door u bekeken LED lamp | 3x1 Watt | GU10 | vervangt 25 Watt ten opzichte van een conventionele halogeenspot van 25 Watt

Aantal lampen

Uren per dag

Aantal jaren

De levensduur van uw led-lampen, als u ze BLAAT uur per dag laat branden, is BLAAT jaar. Tijdens de totale levensduur bespaart u door BLAAT lampen aan te schaffen liefst BLAAT aan energiekosten én u bespaart ruim BLAAT kilo CO2-uitstoot!


Schrijf uw eigen beoordeling

U plaatst een beoordeling over: LED lamp | 3x1 Watt | GU10 | vervangt 25 Watt