L+R TRIAC LEDdimmer voor 230v LED Lampen - GESCHIKT VOOR BEKENDE MERKEN FRONTJES [DD1] | 230v (led) muur dimmer`s | LED Lampen koop je bij LEDITLIGHT!

LED lampen van LEDITLIGHT

Opus L+R TRIAC LED dimmer voor 230v LED Lampen

Meer afbeeldingen

€ 44,76
Dimbaar: Ja
Vermogen: 7-110W
Voltage: 230v
Levensduur: 10 jaar
   
Hoogte: 3,5 CM

Deze Speciale LEDdimmer geschikt voor de meeste dimbare 230v LED lampen en 12v Dimbare LED trafo's op onze site en ook voor onze "dimbare 12v LED trafo". Met deze LEDdimmer is het mogelijk traploos te kunnen dimmen met een bereik van minimaal 90% zonder flikkering. Zelfs 1 stuks is geen probleem. Deze LEDdimmer is een zogenaamde seriedimmer want inhoudt dat deze maar 2 stroomdraden nodig heeft. U kunt uw bestaande dimmer dus makkelijk vervangen door deze dimmer. 


Belangrijk ! Als alle ledlampen geplaatst zijn met het stelstroefje op dimmer spelen om de juiste instelling te krijgen.


Indien deze Opus LEDdimmer met onze filament of kooldraad ledlampen gebruikt worden dan graag Fibaro Dimmer Bypass erbij bestellen.


Anders gaan ze niet uit en niet zo laag.


Gebruiksaanwijzing + schema vergelijkbare dimmer 


Deze LEDdimmer is voor inbouw in een muur. De frontjes zijn standaard uitwisselbaar met JUNG / GIRA / BERKER / PEHA / NIKO etc dus een eigen frontje die past bij uw schakelmateriaal is vanaf nu geen probleem meer!


- Tegen overspanning en kortsluiting dmv zekering
- Belasting: minimaal 7watt, maximaal 110Watt
Klantenbeoordelingen

dimd heel goed Review door Stijn
Over de dimmer ben ik in het tevreden. Ik heb er 4. Eéntje ervan werkte niet goed (knipperende LEDS na een tijdje). Die mocht ik terugsturen en ik kreeg een nieuwe. voor de rest werkt hij prima met al mijn led lampen. veel beter dan de oude dimmers die ik had (Geplaatst op 05-03-12)
Afwerking dimmer Review door Mosterd3d
Ik mis het kopje volgens mij, just a check for the message (Geplaatst op 08-04-11)
I love trafo's Review door Mosterd3d
Deze trafo heeft mij echt gehjolpen met het lkicht te dimmen (Geplaatst op 05-04-11)
Snel bezorgd en ze werken prima. Review door M. Vegt
Ik heb twee dimmers gekocht van LedItLight voor mijn led GU10 dimbare spotjes. Helemaal goed geregeld. Snel bezorgd en ze werken prima. Hartelijk dank.
(Geplaatst op 17-11-10)Schrijf uw eigen beoordeling

U plaatst een beoordeling over: Opus L+R TRIAC LED dimmer voor 230v LED Lampen