LED lampen met G4 fitting - 20Watt

LED lampen van LEDITLIGHT

20Watt G4 led lamp - 2,5 Watt

Meer afbeeldingen

Normale prijs: € 12,95

Aanbiedingsprijs: € 8,95

Dimbaar: Ja
Vermogen: 2,5 Watt
Voltage: 12v
Vergelijkbaar met: 20 Watt
Levensduur: 50.000 uur
Stralingshoek: 360 graden
Lichtkleur: Warm-wit 3000 Kelvin
   
Lengte: 3,4 zonder pootjes CM
Diameter: 2 CM


Uitlopend model - er zijn ook nog wel iets langere 
Deze LED lamp is iets groter dan de 10w G4 vervanger maar past gelukkig nog in de meeste armaturen. Deze LED lampen kunt u gebruiken om de G4 lampjes te vervangen. Dit zijn kleine 12 volt halogeen steeklampjes met een laag vermogen van 20 watt. Voor deze kleine LED lampen hebben wij gekozen voor SMD LED’s. Deze kleine chip-LED’s zijn zeer flexibel.


Wij hebben deze ronde G4 ontwikkeld voor alle armaturen waar de lampjes rondom licht moeten uitstalen. Deze G4 LED lamp straalt het licht dankzij de rondom geplaatste LED’s werkelijk 360 graden in het rond. Een uniek inventief product dat u alleen bij LED IT LIGHT vindt. Deze LED lamp past in alle G4 armaturen en is bovendien dimbaar. Hij kan ook gebruikt worden in campers en caravans en werkt zowel op AC als DC op voltages van 10 tot 14 volt. 


Het lampje wordt nauwelijks warm en is daarom zeer kindvriendelijk en brandveilig. Normale halogeen G4 lampen zitten vaak op plekken waar uw kinderen en dieren gemakkelijk bij kunnen. Op deze plekken is het zeker aan te raden over te gaan op LED. Deze G4 LED lampen worden namelijk niet warmer dan 40 graden. Bovendien besparen ze meer dan 80% aan energie en hebben ze een extreem lange levensduur van ruim 50.000 branduren. Ze zijn dimbaar met halogeen trafo's en onze dimbare LED trafo.


 


Downloads

View FileMeetrapport Olino (YW3)    Size: (118.64 KB)
View FileEulumdat bestand (YW3)    Size: (1.24 KB)


Besparingsvoorbeeld van de door u bekeken 20Watt G4 led lamp - 2,5 Watt ten opzichte van een conventionele halogeenlamp van 20 Watt

Aantal lampen

Uren per dag

Aantal jaren

De levensduur van uw led-lampen, als u ze BLAAT uur per dag laat branden, is BLAAT jaar. Tijdens de totale levensduur bespaart u door BLAAT lampen aan te schaffen liefst BLAAT aan energiekosten én u bespaart ruim BLAAT kilo CO2-uitstoot!


Klantenbeoordelingen

Warm wit Review door Habol
Ik heb er nu 7 van 2.5 watt geplaatst in een hanglamp boven de eettafel. Hier zaten er 7 van 20 watt in.
Ik verbaas me toch over de reviews hierboven, zeker als ik lees dat iemand schrijft dat ze zelfs iets warmer zijn dan Halogeen verlichting. Ik vind dat dit meer heeft van TL-verlichting. Ik kijk het nog een paar dagen aan, misschien moet ik er aan wennen.
Dit is dan wel de prettige bijkomstigheid van deze e-shop. Bevalt het product niet, dan kan het geretourneerd worden. (Geplaatst op 27-10-11)
Prima LED lampjes Review door Stefan
Prima LED lampjes, doen het goed. Net weer een nieuwe bestelling geplaatst
(Geplaatst op 09-02-11)
Vandaag tot grote tevredenheid de G4 ledlampjes geplaatst Review door Guy
Vandaag tot grote tevredenheid de G4 ledlampjes geplaatst in de camper. Ik was een beetje bang dat ze minder licht zouden geven maar dit is zeker niet het geval.
(Geplaatst op 05-12-10)
Prima service Review door j de vreeze
ik kocht de G4 halogeenvervanger 2,8 watt om die in de 7 armige Ikea keukenlamp te zetten, het werkt prima, het licht is heel helder en heeft een mooie kleur, de Ikea trafo is te zwaar waardoor er maar 5 van de 7 halogeenlampjes kunnen worden vervangen, bij meer gaat het geheel knipperen. Daarover met de klantenservice gesproken, die direkt terugbelde, prima service. Nu nog zorgen dat de Ikea en andere fabrikanten hun armaturen voorbereiden voor toekomstig LED gebruik
(Geplaatst op 21-10-10)
Eindelijk is mijn verlichting boven de eettafel “stoer” Review door Johan
ik heb enkele G4 2,8W leds gekocht en eindelijk is mijn verlichting boven de eettafel “stoer”. Ik blijf uitkijken naar een G4 vervanger voor de 50W halogeen.
(Geplaatst op 17-10-10)
Laat alle reviews zien


Schrijf uw eigen beoordeling

U plaatst een beoordeling over: 20Watt G4 led lamp - 2,5 Watt