LEDlamp | 3x3 =7 Watt Cree | GU10 | vervangt 50 Watt

LED lampen van LEDITLIGHT

LEDlamp | 3x3 =7 Watt Cree | GU10 | vervangt 50 Watt

Meer afbeeldingen

Normale prijs: € 37,00

Aanbiedingsprijs: € 12,95

Dimbaar: Nee
Vermogen: 7 Watt
Voltage: 230v
Vergelijkbaar met: 50 Watt
Levensduur: 50.000 uur
Stralingshoek: 38 graden
Lichtkleur: Warm-wit
   
Hoogte: 7,5 CM
Diameter: 5 CM

NIET Dimbaar.


Onze 3x3 watt LED lampen zijn een van onze best verkochte LED lamp spots. De kracht van deze spots zit ondermeer in de LED’s die wij voor deze lampen gebruiken. Omdat de leds iets afgeknepen worden gebruikt deze lamp ongeveer 7 Watt.


---code: QB3 nwh


In deze LED lamp passen wij namelijk de wereldberoemde CREE LED’s toe met de warmste lichtkleur die er is en dat van de hoogste kwaliteitsklasse. De Amerikaanse LED fabrikant CREE is al meer dan 10 jaar marktleider in kwaliteits LED lampen. Producenten als Philips en Osram kunnen tot op de dag van vandaag nog niet tippen aan de lichtopbrengst en licht en kleiur kwaliteit die de CREE LED lampen geven.


Wij passen in deze LED lamp de meest warme kleur CREE LED’s toe die er zijn, van de allerbeste productieklasse. De ene CREE serie is namelijk de andere niet. Ook CREE heeft goedkope LED lampen die nauwelijks te onderscheiden zijn van de duurdere, althans de eerste paar honderd uur. Na verloop van tijd zal het licht echter verkleuren. Dit is bij de duurdere series CREE LED’s niet aan de orde. Wij gebruiken nu al vier jaar de A-klasse extra warme 2700 kelvin CREELED lampjes in onze LED spots en kunnen u uit ervaring zeggen dat dit de meest betrouwbare LED’s ter wereld zijn. Zelfs na tienduizenden branduren is het licht nog heerlijk warm en gezellig en is de lichtopbrengst nog gelijk.


De lichtkleur van deze LED lamp is 2700 kelvin, dit is gelijk aan het oude vertrouwde halogeenlicht.  Als u uw lampen vervangt door deze lampen, dan zult u geen enkel verschil merken in licht. Wel zult u veel geld besparen, omdat het energieverbruik 80% lager ligt dan bij de oude vertrouwde halogeenlamp. Een ander voordeel is de lange levensduur. LED lampen gaan gemiddeld 50 keer langer mee dan halogeenspots en gloeilampen. Dit scheelt niet alleen heel veel werk maar ook heel veel geld, want wij hoeven u niet meer uit te leggen dat een halogeenspot geen goedkoop lampje is. Deze LED lamp spot verdient zichzelf in de meeste gevallen binnen 2 jaar terug en zal uiteindelijk geld opleveren. De CREE LED’s die wij voor deze spot gebruiken bieden bovendien de allerbeste prijs-kwaliteit verhouding.


Als u bij LED IT LIGHT koopt bent u verzekerd van de allerbeste kwaliteit. Bevallen de lampen niet dan mag u ze terugsturen. Wij geven op alle LED lampen 30 dagen Niet tevreden Geld terug garantie. Ook krijgt u 2 jaar garantie. U loopt dus geen enkel risico. Wij willen alleen tevreden klanten!Besparingsvoorbeeld van de door u bekeken LEDlamp | 3x3 =7 Watt Cree | GU10 | vervangt 50 Watt ten opzichte van een conventionele halogeenspot van 50 Watt

Aantal lampen

Uren per dag

Aantal jaren

De levensduur van uw led-lampen, als u ze BLAAT uur per dag laat branden, is BLAAT jaar. Tijdens de totale levensduur bespaart u door BLAAT lampen aan te schaffen liefst BLAAT aan energiekosten én u bespaart ruim BLAAT kilo CO2-uitstoot!


Schrijf uw eigen beoordeling

U plaatst een beoordeling over: LEDlamp | 3x3 =7 Watt Cree | GU10 | vervangt 50 Watt