LED Bouwlamp | LED Bouwlampen

LED lampen van LEDITLIGHT

LED Bouwlamp

Steeds meer mensen vervangen hun traditionele halogeen bouwlampen voor een LED bouwlamp. Waarom? Ten eerste voor de portomonee. Een LED bouwlamp levert gemiddeld zo'n 80 procent energiebesparing op een heeft een levensduur van wel 10 jaar. Ten tweede de veiligheid. Een halogeen bouwlamp kan temperaturen van boven de 1000 graden Celsius bereiken, wat hem brandgevaarlijk maakt. De LED bouwlamp wordt niet warm.

 

LED bouwlampen met garantie

Bij Led It Light koop u uitsluitend kwalitatieve LED bouwlampen. Er zijn vele LEDbouw lampen die er hetzelfde uitzien maar deze zijn van slechte kwaliteit (zowel licht als lichtkleur en kwaliteit driver) en soms ronduit gevaarlijk doordat de aaarding niet goed is. Daarnaast profiteert u van de beste prijs, snelle levering en goede garanties. Zo bieden wij de '30 dagen niet goed geld terug' garantie en bovendien krijgt u bij aankoop van uw LED bouwlamp een fabrieksgarantie van 3 jaar. Bekijk en bestel de bouwlampen hieronder!

Dit is slechts een beperkt overzicht van wat wij kunnen leveren. Mail ons voor meer info.

1 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

Segula LED akku bouwlamp - 10Watt - koud wit

Onze LED bouwlampen zijn een perfect alternatief voor de halogeen bouwlampen. Met akku die 3 uur mee gaat. Ook te laden via 12V. Meer info
Segula LED akku bouwlamp - 10Watt - koud  wit

Normale prijs: € 49,95

Aanbiedingsprijs: € 36,95